Сучасна екологічна обстановка у світі сприяє розвитку альтернативної промислової сировини, яка використовується у харчовій галузі. На зміну приходять все більш практичні та безпечні матеріали. Одним із таких матеріалів є трав'яниста рослина – бамбук.
Бамбук росте в екологічно чистих районах, не вимагаючи хімічних добрив для стимуляції зростання. У результаті рослина не піддається шкідливому впливу, і при виробництві використовується чистий і безпечний матеріал. Для виробництва одноразового посуду, сировину обробляють парою, не завдаючи шкоди волокну та навколишньому середовищу. Таким чином, екологічність матеріалу – головна перевага одноразового посуду. , виготовлена з бамбука.
Одноразовий посуд із бамбука
Говорячи про переваги одноразового посуду з бамбука, можна виділити наступні МОМЕНТИ
Посуд з бамбука це екологічно чистий та гіпоалергенний продукт
Бамбук має природні антибактеріальні властивості, що перешкоджають зростанню та розмноженню бактерій, що є важливим фактором у виборі одноразового посуду
Висока міцність та легкість виробів
Використання натуральних барвників
Безпека застосування
Гарний та естетичний зовнішній вигляд посуду
Важливо правильно експлуатувати одноразовий посуд з бамбука і пам'ятати, що робоча даного виду посуду не повинна перевищувати 70°C, отже, використання такого посуду в мікрохвильовій печі неприпустимо! У компанії “Діловий Маркет” ви можете придбати якісний та недорогий одноразовий посуд із бамбука.